Human Capital ronde tafel sessie

March 16, 2023 from 09:00 to 10:30
Organised by: LBSP Foundation | Location: J&J (het Z Gebouw) , Archimedesweg 29

Het thema van deze ronde tafel is: (internationaal) talent aantrekken, binden en boeien op het Leiden Bio Science Park.

Het doel van de ronde tafel is het sparren, brainstormen, elkaar inspireren en samenwerking tot stand brengen op specifieke Human Capital thema’s.

We nodigen graag alle HR managers van het LBSP uit voor de eerste pilot sessie op donderdag 16 Maart. De ronde tafel sessie vindt plaats van 09.00 tot 10.30 uur in het Z gebouw van Janssen, Archimedesweg 29.

Het thema van deze ronde tafel is: ‘(internationaal) talent aantrekken, binden en boeien op het Leiden Bio Science Park'. We willen graag over dit thema met elkaar sparren en de volgende vragen aan bod laten komen:

  1. Wat kan jij bijdragen en wat heb jij nodig om (internationaal) talent te behouden en aan te trekken?
  2. Hoe zouden wij als werkgevers op het LBSP kunnen samenwerken om (internationaal) talent te behouden en aan te trekken?
  3. Hoe zie jij de rol van andere partners op het LBSP (zoals scholen, werving & selectie bureaus, gemeente) in jouw vraagstuk over aantrekken en behouden van talent?
  4. Hoe zou jij de gezamenlijke ontwikkeling van carrierepaden en – perspectieven zien om doorstroom tussen bedrijven op LBSP mogelijk te maken ?

* De ronde tafel wordt gefaciliteerd door een gespreksleider.

Mocht u het HCA rapport ‘zonder talent geen groei’ nog niet gelezen hebben, adviseren we deze in te lezen voorafgaande uw deelname aan de ronde tafel sessie.

Het HCA rapport kunt u hier downloaden: https://leidenbiosciencepark.nl/news/human-capital-agenda-lbsp

Het belooft een interessante en interactieve sessie te worden waarbij je kennis kan maken met HR vakgenoten, netwerken en overlapping kan zoeken met elkaars thema’s.

Did you know? Within walking distance of the monumental city centre Leiden