TK Challenge Bio Science Park Run

May 29, 2022 from 15:30 to 18:30
Leiden Bio Science Park

The TK Challenge Bio Science Park Run

Find Englisch below

Op zondag 29 mei zal de eerste editie van de TK Challenge Bio Science Parkrun om 15.30 uur van start gaan. 

Het parcours van circa 6 kilometer over het Leiden Bio Science Park is geschikt voor een brede groep deelnemers.

Stichting TK Challenge heeft als doel om organisaties en initiatieven te ondersteunen die opkomen voor vitaliteit. Voor de organisatie van dit hardloopevenement heeft de stichting de handen ineengeslagen met de Ondernemersvereniging Bio Science Park (OVBSP). Tijdens deze eerste editie zullen de deelnemers, partners en sponsors zich inzetten voor het Leidse Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ). Met deze run wil de OVBSP de aandacht vestigen op het thema van de LSH week, namelijk Preventie & Leefstijl. Ook staat de verbinding tussen de bedrijven op het Leiden Bio Science Park en de stad Leiden centraal. 

De Bio Science Parkrun is voor iedereen vanaf 12 jaar toegankelijk. Voor het opgeven als deelnemer of voor meer informatie kunt u naar de webpagina www.tkchallenge.nl/bio-science-park-run.

The TK Challenge Bio Science Park Run will take place on Sunday 29 May at 15.30. This 5-6 km run through the LBSP is open to everyone and ties in nicely with the prevention and lifestyle theme of the LSH week. The revenues of the run will go to Willem Alexander Children's Hospital in Leiden. 

Put on your running shoes and register here.

Did you know? Within walking distance of the monumental city centre Leiden