Voetbal tegen Kanker

June 16, 2022 from 15:30 to 18:30
Sportvelden

Donderdag 16 juni van 15.30 tot 18.30 uur spelen de teams het tegen elkaar op het Universiteitsterrein in het BioScience Park met, naast het sportieve samenzijn, maar één doel:

Veel geld inzamelen voor het Outreach Programma van het Prinses Maxima Centrum om de zorg voor kinderen met kanker in ontwikkelingslanden te verbeteren. 

Meer info vind je op:https://www.maximaalinactie.nl...

Hiervoor kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Sponsorende bedrijven krijgen exposure door vermelding in persberichten in lokale media en het vertonen van het bedrijfslogo op videoschermen langs het voetbalveld. Regionale media (o.a. TV West) worden uitgenodigd om aanwezig te zijn en om verslag te doen van dit toernooi. Daarnaast organiseren we ludieke acties om de gezelligheid en opbrengst nog meer te verhogen.

Het streefbedrag dat we dit jaar willen ophalen is: 15000 €

De kosten voor deelname aan het voetbaltoernooi bedragen € 500,= Hiervoor krijg je 7 shirts en natuurlijk een superleuke dag met je collega’s! Na aanmelding nemen wij contact met jullie op om een eigen team pagina aan te maken op Maximaalinactie.nl. Op dit platform kan het team zich laten sponsoren door familie en vrienden waarmee we hopen ons streefbedrag te halen!

Zoals andere jaren sluiten we de dag af met een traditionele en gezellige BBQ. Definitieve kosten hiervoor worden nog gecommuniceerd maar zullen ongeveer 20€ pp bedragen.
Wij horen graag voor 31 december graag of jullie meedoen aan het toernooi en de afsluitende BBQ.

Voor inschrijving, vragen en alternatieve sponsormogelijkheden zijn wij bereikbaar via email: annemiek.vandenende@servier.com

Did you know? We are evolving into a multifunctional urban area