Bio Science Park Voetbaltoernooi

Thursday, June 6, 2019
16.15 - 22.00
Universitair Sportcentrum

Het is weer zover, het 7e Bio Science Park Voetbaltoernooi komt er aan. De OV BSP, samen met het Universitair Sportcentrum nemen de organisatie van dit jaarlijkse toernooi op zich.

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 6 juni 2019 van 16.15u tot 22.00u op het veld van het Universitair Sportcentrum.
Ook dit jaar kunnen in totaal 14 teams deelnemen aan het toernooi. Er zullen 2 poules gemaakt worden van 7 teams, 1 poule voor de fanatieke voetballers en 1 poule voor de recreanten!

In beide poules zal gestreden worden voor plaats 1 t/m 7. In beide poules kan ook de wisselbokaal gewonnen worden. Vorig jaar won het team van Avery Dennison de competitieve poule en Team Diptera van Naturalis de recreanten poule!

Wilt u dit jaar (weer) meedoen? Geef uw team dan op door het online inschrijfformulier in te vullen en geef daarbij duidelijk aan in welke poule u als bedrijf mee wilt doen, recreatief of competitief.

De deadline voor aanmelden is 16 mei 2019, wees er snel bij want vol is vol! Deelname aan het Bio Science Park Voetbaltoernooi is gratis!
Het toernooi is bedoeld voor werknemers op Leiden Bio Science Park, daarom is het belangrijk dat alle deelnemers van uw team werkzaam zijn binnen uw organisatie.

Wij rekenen net als voorgaande jaren op een groot aantal voetballers en een nog groter aantal supporters!
Met vriendelijke sportgroeten,

De OV BSP en het Universitair Sportcentrum

Would you like to add graphs or other content to your company page, please contact
Carla van der Laan.

Contact