Wavelength

Friday, October 18 - Saturday, October 19 2019

Leiden Bio Science Park
Leiden

De derde editie van WAVELENGTH komt er aan!
Het festival voor klassieke muziek en wetenschap in het Leiden Bio Science Park gaat plaatsvinden op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019.
Het volledige programma staat nu online en de kaartverkoop is van start.
Ga hier direct naar de website voor het hele programma >
 

WAVELENGTH 18 & 19 oktober 2019

De derde festivaleditie biedt zes programma’s op vier hotspots van het Leiden Bio Science Park. Toonaangevende musici en wetenschappers nemen je mee in hun wereld. Van de bouw van het perfecte instrument, naar de geometrie van het kwartet tot het ritme van jouw hartslag – WAVELENGTH 2019 is een nieuwsgierigmakend luisteravontuur.

Te gast zijn de ensembles Calefax Rietkwintet en het Dudok Kwartet, musici en onderzoekers zoals Aart Strootman en Thomas Dulfer en natuurkundige en filmmaker Huub Rutjes.
 

Unieke locaties

De optredens vinden plaats op unieke plekken. Alleen tijdens WAVELENGTH mag jij binnenkijken bij de twee vernieuwende onderzoeklocaties Centre for Human Drug Research (CHDR) en Biopartner Center Leiden. Het Leiden Bio Science Park heeft ook een aantal historische gebouwen met nieuwe bestemming, waaronder de festivallocaties Phila Del Art (een voormalige gevangenis) en Bar & Kitchen LAB071 (het voormalige pathologisch anatomisch laboratorium).

Early bird tickets tot 9 september

De kaartverkoop is gestart! Tot 9 september geldt een speciale early bird korting op de festivalkaart, die 2 dagen toegang geeft tot alle programma’s, en de dagkaarten.

Bestel hier in de ticketshop >

Studenten ontvangen áltijd een hoge korting en mogen voor slechts € 5,- per evenement naar binnen.

Biotech Training Facility: unique professional GMP and biosafety courses in a state-of-the-art environment.

BTF