BCF Career Event

Thursday, May 24, 2018

Beatrixgebouw
Utrecht

Voor veel werkzoekenden en professionals die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma is BCF Career Event meer dan een bekend begrip. Al ruim tien jaar zijn er jaarlijks 2000 bezoekers en ruim 100 werkgevers vertegenwoordigd op het event in Nederland. Sinds de aftrap van BCF Career Event in België vorig jaar november, is BCF Career officieel internationaal. De eerste Belgische editie trok meer dan 1000 bezoekers en over de 60 werkgevers. BCF Career Event is uitgegroeid tot grootste Europese carrièrebeurs voor hoogopgeleiden in Bio/Life Sciences, Chemistry, Food & Pharma.

Op BCF Career Event kunnen de deelnemers in een prettige open sfeer in contact komen met werkgevers die voor hen interessant zijn en zich laten informeren over de carrière mogelijkheden binnen deze organisaties. Voor werkgevers is BCF Career Event een uitstekend platform om hun employer brand te versterken en talent te werven.

BCF Career Event België vindt plaats op 16 november 2017 in Gent ICC.
BCF Career Event Nederland vindt plaats op 24 mei 2018 in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht.

Voor meer informatie klik hier.

Participants to our events can be recorded on photo and/or video. The Leiden Bio Science Park organisation has the right to use these captured images for promotion purposes through its own website, social media or other publication channels. In case you do not approve your picture to be published, we kindly request you to inform us by e-mail: office@lbsp.nl.

Find out more about drug development at Leiden Bio Science Park.

R&D