HRM Netwerk Lunchbijeenkomst

Tuesday, March 26, 2019

Grand Café De Stal
Darwinweg 1, Leiden

Omgaan met krapte op de arbeidsmarkt

Recruitment vanuit het perspectief van de kandidaat op de Biotech, Chemie, Farma, Food en Life Science & Health arbeidsmarkt

De schaarste op de arbeidsmarkt blijft maar toenemen. De werkgeversmarkt tijdens de crisistijd maakt de omslag naar een werknemersmarkt. Naast een effectief retentiebeleid wordt het als werkgever aantrekkelijk zijn voor potentiële kandidaten op de arbeidsmarkt, steeds belangrijker. Hoe kijkt een kandidaat naar potentiële werkgevers? Waar worden potentiële werkgevers op beoordeeld? Wat zijn de “do and don’ts” tijdens het werving en selectieproces in onze sector?

Paul Zantingh gaat in op de gevolgen op de arbeidsmarkt met de komst van de European Medicines Agency naar Nederland en wat de EMA interessant maakt voor medewerkers op het gebied van regulatory affairs.

Lisette Spoelder geeft ons vanuit haar dagelijkse praktijk een goede inkijk vanuit het perspectief van de kandidaat en zal tijdens haar interactieve presentatie ons hierin verder meenemen.

Paul Zantingh heeft jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie en is momenteel talent acquisition manager bij ProPharma Group.

Lisette Spoelder is in 2007 gestart met recruitment voor science professionals, eerst met een partner onder de naam Compagnon Science, en sinds 1 januari 2009 als zelfstandig bedrijf People in Science.
In de loop der jaren is People in Science gegroeid naar een full service bedrijf wat zich richt op de carrière van voornamelijk academici in Biotech, Chemie, Farma, food en Life Science.

Programma

  • 12.00 Inloop & lunch (aangeboden door de parkorganisatie)
  • 12.45 Presentaties
  • 13.30 Vragen en discussie
  • 14.00 Einde programma

Deelnemen?

Deelname is gratis maar registratie is wenselijk. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Wilt u uitnodigingen voor deze of andere bijeenkomsten ontvangen? Klik hier.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor HRM professionals van organisaties die gevestigd zijn op Leiden Bio Science Park of die behoren bij het Leiden Bio Science Park cluster.

Participants to our events can be recorded on photo and/or video. The Leiden Bio Science Park organisation has the right to use these captured images for promotion purposes through its own website, social media or other publication channels. In case you do not approve your picture to be published, we kindly request you to inform us by e-mail: office@lbsp.nl.

Sign up for this eventFind your job at Leiden Bio Science Park: plenty of challenging jobs available.

Find a Job