Webinar: Ondernemen en coronastress: ‘Tips & Tricks over signaleren en omgaan met stress’

Tuesday, June 16, 2020

Webinar: Ondernemen en coronastress:
‘Tips & Tricks over signaleren en omgaan met stress’

Woensdag 1 juli van 20.00 - 22.00


Meld u hier aan voor de webinar. Inschrijven kan tot 24 juni.

In deze coronatijd zijn ondernemers in de eerste plaats bezig met financiële en praktische zaken en met de overleving van hun bedrijf. Ondernemers die hun bedrijf dreigen te verliezen zijn vaak niet in beeld bij de zorg. Veel ondernemers vinden het lastig om te praten over problemen en gevoelens, waardoor pas hulp gezocht wordt als het echt niet anders kan en het al bijna te laat is.

Je eigen bedrijf (dreigen te) verliezen heeft een enorme impact en geeft mensen naast een verlieservaring soms ook het gevoel van onrecht. Corona is iets wat ons allemaal overkomt, maar we hebben er geen enkele invloed op. Geen controle hebben is voor ondernemers extra moeilijk. De crisis betekent voor velen verlies van inkomen en dagbesteding, verlies van perspectief, verlies van waarde van gedane investeringen en misschien ook verlies van status, rol en eigenwaarde. 

Vanwege uw rol in de stad waardoor u met veel ondernemers contact heeft, willen we u met deze webinar graag goed informeren over stress, angst en somberheid bij uw mede-ondernemers, wellicht ook bij uzelf. Dit mini-college over psychische klachten, met informatie, tips en tricks, zal behulpzaam zijn in het signaleren van stressklachten bij ondernemers en verhelderen wat dan het beste gedaan kan worden. We bieden u tevens een overzicht met instanties die u kunnen helpen en een platform om ervaringen met elkaar te delen.

De webinar ‘Ondernemen en coronastress: ‘Tips & Tricks over signaleren en omgaan met stress’, is een initiatief van het crisisteam Economie*.

*Het crisisteam economie bestaat uit afgevaardigden van: Ondernemend Leiden, Hoteloverleg, Bedrijvig Leiden, Centrummanagement Leiden, VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland, KHN, gemeente Leiden, Leiden Marketing, Ondernemersfonds Leiden, Leiden Bio Science Park, Business Platform Schipholweg, Vastgoed Binnenstad Leiden en BV Leiden.

Bron: https://ondernemendleiden.nl/nl/single-news/webinar-ondernemen-en-coronastress

Biotech Training Facility: unique professional GMP and biosafety courses in a state-of-the-art environment.

BTF