November 12, 2021

Eureka Cell-Based Technologies call Vlaanderen - Nederland

Werkt u als bedrijf of onderzoeksinstelling aan marktgerichte R&D-projecten met focus op het stimuleren van publiek-privaat onderzoek en innovatie binnen het thema Cell-Based Technologies (celgebaseerde technologieën)? Wilt u daarbij samenwerken met partners in Nederland en België? Dan is deze gezamenlijke call van Nederland en Vlaanderen mogelijk iets voor u.

Voorbeelden van celgebaseerde technologieën zijn cel- en gentherapie, humane ziektemodellen, tissue engineered producten en de noodzakelijke kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen voor gepersonaliseerde geneeskunde. Voor gepersonaliseerde geneeskunde vormen celgebaseerde technologieën de onderliggende basis.Wij vragen consortia om biomedische, technologische en datagedreven expertise in de projecten te combineren.

De oproep voor projectvoorstellen sluit aan bij de gemeenschappelijke samenwerkingsambities op het terrein van gepersonaliseerde geneeskunde.

Informatie- en matchmakingbijeenkomst

Wij organiseren in samenwerking met Enterprise Europe Network en het Vlaamse Speerpuntcluster flanders.healthTech een online informatie- en matchmakingbijeenkomst op 1 december 2021.

Lees meer over deze bijeenkomst

Did you know? Leiden University offers free online courses on subjects such as clinical kidney