July 22, 2020

Kuijpers vestigt zich bij Leiden Bio Science Park

Technisch dienstverlener Kuijpers neemt vanaf vandaag zijn intrek in kantoorgebouw Leidsche Schouw I aan de Haagse Schouwweg. De Kuijpers-vestiging Katwijk verhuist naar Leiden, om dichter bij een deel van zijn klanten te zitten.

Het gaat om het bedrijfsonderdeel Kuijpers PHF Services – voornamelijk actief in pharma, healthcare, food en hightech – , dat ontstond na overname van PHF Services in 2018. Familiebedrijf Kuijpers werkt multidisciplinair. Daarom kunnen klanten terecht voor één discipline – bijvoorbeeld luchtbehandeling in een cleanroom – maar ook voor de totale faciliteit, inclusief vergunningen en procesapparatuur. Het liefst hebben de experts van Kuijpers de complete verantwoordelijkheid voor de facility life cycle en zorgen ze ervoor dat de faciliteit van de klant compliant is met de geldende wet- en regelgeving.

Van Katwijk naar Leiden

De verhuizing van Katwijk naar Leiden is voor Kuijpers een logische stap. Paul Joosten (directeur Kuijpers PHF Services): “In 2018 hebben we de controlled environments-specialisten van Kuijpers laten intrekken in Katwijk, waar de collega’s van PHF Services al zaten. Vanwege de groei in de volle breedte, zowel op het gebied van consultancy als design & build en maintenance, groeiden we daar uit ons jasje en gingen we op zoek naar een nieuwe locatie. Veel van onze klanten – zoals HALIX, SRON, Janssen en Dr. Reddy’s – zitten op het grootste Bio Science Park van Nederland, dus de keuze voor Leiden was snel gemaakt.”

Did you know? Life sciences is among the top sectors in which the Netherlands excels globally