Kick-off Start up Booster launch bij Rijksmuseum Boerhaave

September 27, 2023 from 16:00 to 18:00
Rijksmuseum Boerhaave

We nodigen je van harte uit bij de Kick-off Start up Booster launch bij Rijksmuseum Boerhaave op woensdag 27 september 2023. We lanceren dan de pitches die door negen start-up bedrijven van het Leiden Bioscience Park o.a. zijn opgenomen bij een object of in een zaal in ons museum, en die aansluit bij wat zij doen. Dit evenement past bij de Business Club Rijksmuseum Boerhaave. Daar vindt de verbinding met wetenschappers, ondernemers en specialisten plaats. Actuele kwesties worden voor een breed publiek toegankelijk gemaakt en zo bouwen wij samen het Podium voor de toekomst. Het delen van kennis en gezamenlijk innoveren vormt een goede basis voor regionale, nationale en internationale samenwerking.

Dit evenement is een primeur en is bedoeld om op een feestelijke en interactieve manier de videoseries te presenteren, om inhoudelijk met elkaar te reflecteren en natuurlijk ook om te netwerken.

Programma o.l.v. dagvoorzitter Bastiaan Bakker

16:00 Inloop en ontvangst badge

16:15 Provincie Zuid-Holland over het belang van het Start up Booster launch project door Rick Fransen (senior beleidsmedewerker Innovatie bij Provincie Zuid Holland)

16:30 Carmen Cabo, hoofd Development & Partnerships van Rijksmuseum Boerhaave over het museum als LSH-ecosysteem outreachpartner

16:45 Lancering films (pitches) van de Leidse Biotech ondernemers - Start up Booster en reacties uit de zaal

17:00 Borrel & netwerken

18:00 Einde

Inschrijven kan via deze link: https://rijksmuseumboerhaave.nl/lsh-booster/. Je uitnodiging is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Rijksmuseum Boerhaave biedt bezoekers van alle leeftijden een intrigerende kijk in de Nederlandse wetenschapsgeschiedenis. Dat doen we door onze wereldberoemde en eeuwenoude collectie op een verrassende manier te tonen, en bezoekers de wereld van de wetenschap te laten ontdekken De Business Club van Rijksmuseum Boerhaave is een dynamisch platform waar wetenschap, ondernemerschap en cultuur samenkomen. Als partner krijg je de kans om je merk te versterken, je maatschappelijke missie uit te dragen en zakelijke netwerken te verrijken. Samen verwezenlijken we het Life Science & Health Paviljoen en brengen we wetenschap tot leven.

 https://rijksmuseumboerhaave.nl/lsh-booster/
Did you know? The new Biotech Training Facility consists of a spacious 2,000m2 capacity