Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Bio Sciences Jaarevent 1

June 26, 2023 from 15:00 to 18:00
Georganiseerd door: CIV | Locatie: Biopartner Center Leiden

Save the date CIV Bio Sciences Jaarevent 1 

Samenwerken, hoe dan?

Beste partners, betrokkenen en belangstellenden,

Er zijn dingen die je alleen niet voor elkaar krijgt. Zo moeten arbeidsmarkt en onderwijs goed samenwerken om voldoende en excellente vakmensen op te leiden in de snel veranderende wereld van de bio sciences. Over publiek privaat samenwerken valt veel te vertellen.

Hierbij nodigen wij jou graag uit voor het allereerste jaarevent van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences. Dit zal gehouden worden op maandag 26 juni tijdens de Life Sciences & Health Week van het Leiden Bio Science Park. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en kort een update te krijgen van het CIV Bio Sciences.

Keynote speaker is Prof. dr. Nico van Meeteren, Algemeen Directeur en Secretaris Generaal van Topsector Life Sciences & Health (Health~Holland) en Hoogleraar Perioperatieve Gezondheid, Dept. Anesthesiology, Erasmus Medical
Center, Rotterdam.

Geïnteresseerd hoe jij in de samenwerking zit? Meld je aan via onderstaande knop. De definitieve uitnodiging en het programma volgen.

Wij verheugen ons op jouw aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,
CIV Bio Sciences team

Waarom het CIV Bio Sciences? Het Leiden Bio Science Park groeit en krijgt er de komende jaren duizenden banen bij. Dat is goed nieuws, want hier werkt men dagelijks aan onze gezondheid. Ondertussen, echter, is de krapte op de arbeidsmarkt groot en daalt de instroom van de benodigde bio sciences studenten, de laboranten, analisten en operators van de toekomst. In het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences bundelen bedrijfsleven, onderwijs en overheid krachten om zo veel mogelijk toekomstbestendige vakmensen in de bio sciences op te leiden. De 26 partners zien de meerwaarde van samen investeren in hun (toekomstige) medewerkers. Zo werken ze één voor allen en allen voor één aan de human capital agenda van het LBSP. Het CIV Bio Sciences ontvangt bijdragen uit het Human Capital Akkoord Zuid-Holland en het Regionaal InvesteringsFonds mbo.

Logo
Did you know? We are at the forefront of both early diagnosis and organ-on-a-chip technology